Chipp is benieuwd of Mehmet Madilia ziet zitten

Chipp is benieuwd of Mehmet Madilia ziet zitten

Wanneer Chipp aan Mehmet gaat vragen of hij met Madilia wil koken vanavond, besluit hij gelijk even door te vragen. Hij vraagt Mehmet op de man af hoe het zit tussen de twee. Is het meer dan chill vraagt hij lachend. Mehmet antwoordt dat hij Madilia een leuke meid vindt maar dat er verder nu niets is tussen de twee. Dat is niet het antwoord dat Chipp graag wilde horen, dus hij besluit door te vragen. Stel je mag de hele dag in het kasteel met één iemand, wie zou je dan kiezen? Mehmet antwoordt dat hij dan voor Demi zou gaan. Want die slaapt daar toch al voegt hij lachend toe. De twee praten nog even verder over de vrouwelijke bewoners. Mehmet vertelt dat hij het met Demi en Madilia het best kan vinden. Madilia is een schat van een meid. En Demi trouwens ook besluit hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *