Madilia staat open voor een relatie binnen Utopia

Madilia staat open voor een relatie binnen Utopia

Madilia en Mehmet lijken de afgelopen dagen steeds meer naar elkaar toe te trekken. Demi en Fay zijn benieuwd hoe Madilia zelf over Mehmet en misschien zelfs een relatie in Utopia denkt. Eerst wilde ik echt nooit een relatie in Utopia vertelt Madilia. Dat ging nooit gebeuren maar nu na vijf maanden denk ik waarom ook niet voegt ze eraan toe. Ik zou het zelfs wel leuk vinden om een man aan mijn zijde te hebben benadrukt ze. Op de vraag of ze met Mehmet op date zou willen volgt een lange stilte. Ik weet het niet zegt Madilia dan met enige aarzeling. Maar dat is geen keiharde nee merkt Fay op. Nu maar afwachten hoe het verder loopt tussen Madilia en Mehmet. Demi en Fay zullen het in ieder geval goed in de gaten houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Floris at 20:04

    Binnen Utopia houden “relaties” nooit stand, je zit 24/7 op elkaars lip. Meestal is het gewoon pure lust en kunnen we de beelden terug zien op youtube en dergelijke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *