Chipp heeft een leuk idee voor het avondeten

Chipp heeft een leuk idee voor het avondeten

Het is vandaag vrijdag en dan eten we vegetarisch begint Chipp het gesprek met Billy. Normaal zou José koken, maar Chipp heeft een ander idee. De slechtste koks van elk team moeten vanavond koken vanavond. Billy vindt het een leuk idee maar vindt niet dat ze moeten benoemen dat de slechtste koks moeten koken. Zullen we anders Mehmet en Madilia doen? Dan hebben we ook die twee samen oppert Chipp. Billy vindt het een goed idee en moet hard lachen om Chipp zijn plan. Wij beoordelen dan het eten gaat Chipp verder. Billy vind het een heel leuk plan en kan niet wachten om het te gaan uitvoeren. Al snel verplaatst het gesprek zich weer naar Madilia en Mehmet. Vind je het een setje vraagt ze Chipp. Chipp ziet het helemaal gebeuren tussen die twee. Ik zie ze wel samen over straat lopen gaat hij verder. Daarom lijkt het hem een uitstekend plan om die twee vanavond de verantwoordelijkheid te geven over de keuken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *