Linda baalt van alle negatieve reacties op het financiële plan

Linda baalt van alle negatieve reacties op het financiële plan

Het financiële plan dat Linda en Beau gepresenteerd hebben heeft voor veel commotie gezorgd. Een hoop bewoners hebben hun mening gegeven en die was helaas niet al te positief. Linda baalt ervan dat mensen er niet voor openstaan om het plan überhaupt uit te proberen. Dit is niet kritisch meer, ze zijn gewoon negatief laat ze weten. Madilia vindt dat ze gelijk heeft. Mensen zijn zo bang om iets te proberen voegt ze eraan toe. Volgens Demi is het wel belangrijk dat er een keer iets wordt uitgeprobeerd, anders komen ze nergens. En als het mislukt dan zien we het dan wel weer benadrukt ze. Linda begrijpt op haar beurt wel dat mensen kritisch zijn maar zou het toch fijn vinden als het plan in ieder geval geprobeerd wordt. Ik vind het ook spannend maar ik wil er wel voor gaan gaat ze verder. Er wordt negatieve kritiek geleverd maar niemand denkt na over een oplossing. Op deze manier komen we natuurlijk nooit verder. Ik wil gewoon vooruit vervolgd ze strijdvaardig. Zou het plan uiteindelijk bijval gaan krijgen van de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Sammy at 11:37

    Je moet eens weten hoeveel er van jou balen Linda 😉 Wat een naar ontevreden mens ben jij. Ik kijk geen streams, maar op tv zie ik Linda als ze in beeld is altijd eten. Ik ga ervan uit dat dit expres wordt uitgezonden zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *