Niet iedereen is blij met het financiële plan van Linda en Beau

Niet iedereen is blij met het financiële plan van Linda en Beau

Na de presentatie van Beau en Linda zoeken Chipp, Baldr en Senna elkaar op om erover te praten. Chipp is gefrustreerd over wat hij heeft gehoord. Volgens hem is dit plan namelijk voor een groot deel hetzelfde als het plan dat hij laatst presenteerde, alleen heeft het nu betrekking op de hele groep. Ik wil het met drie man proberen om te kijken of het werkt, want het met vijftien man proberen is met te veel zegt hij geïrriteerd. Ook Senna vindt het allemaal maar apart. Het is bijna hetzelfde. Ik vind het heel vaag gaat hij verder. Chipp is op zijn beurt bang dat mensen de financiën niet meer op zich willen nemen, omdat het te veel werk is en je er niets mee verdient. Baldr is het ermee eens. Ik stort me dan liever op mijn eigen producten legt hij uit.

Wat later bespreekt Chipp het plan met Fay en Mehmet. Ik was er helemaal stil van vertelt Fay. Chipp is vooral teleurgesteld in Beau. Eerst is ze tegen ons plan en nu gaat ze de moraalridder spelen vervolgd hij, doelend op het feit dat Beau haar plan veel op dat van hem lijkt. In de loods vertelt Billy aan Senna dat ze dit plan een beter idee vindt dan dat van Chipp. Het is precies hetzelfde plan, alleen jouw idee is eraan toegevoegd reageert Senna. Beau probeert ondertussen uit te leggen waarom er bepaalde keuzes zijn gemaakt in het plan. Er lijkt echter nog veel onduidelijkheid te bestaan en of het plan steun zal vinden is voorlopig nog maar de vraag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *