Romy doet de brief voor de vader van Cemal op de post

Romy doet de brief voor de vader van Cemal op de post

Al een paar dagen is Romy druk bezig met een grote verrassing voor Cemal. Met hulp van Beau, Mehmet en de leraar Turks van Cemal heeft ze een brief geschreven voor Cemal zijn vader. In de brief schrijft ze dat ze heel graag zou willen dat hij binnenkort naar Utopia komt, om kerst te vieren met zijn zoon. In het geheim is de brief geschreven en vandaag is het tijd om hem op de post te doen. Samen met Beau en Mehmet loopt Romy dan ook naar de brievenbus. We gaan hem sturen jongens zegt ze enthousiast tegen haar mede bewoners. Als Beau vraagt wat ze ervan verwacht antwoordt Romy dat ze hoopt dat ze zo snel mogelijk een reactie krijgt. En natuurlijk hoop ik te horen dat hij het heel tof vindt om te komen voegt ze er blij aan toe. Wanneer het drietal terugloopt naar de loods is Romy haar enthousiasme voelbaar. Als hij ja zegt dan spring ik uit m’n vel zegt ze blij. Nu maar hopen dat Cemal zijn vader ook echt naar Utopia wil komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *