Linda en Beau presenteren een nieuw financieel plan

Linda en Beau presenteren een nieuw financieel plan

Linda en Beau de afgelopen dagen hard gewerkt aan een geheel nieuw plan om de financiën in te richten in Utopia. Na afloop van het centraal gaat de beamer aan en wordt een video afgespeeld waarin zij alles uitleggen. De insteek van het plan is dat de vaste lasten gedeeld gaan worden door de vijftien bewoners. Iedere bewoner moet per maand vijfhonderd euro binnenslepen om zaken als de huur te betalen. Dit geld kan verdiend worden door het verkopen van producten, het leveren van diensten en het meewerken aan markten. Mocht een bewoner meer dan vijfhonderd euro verdienen, dan gaat de rest van het geld in een potje voor onvoorziene kosten. Linda benadrukt dat de bewoners rustig over het plan kunnen nadenken en brainstormen, dan komen zij er later op terug. Er wordt kort gediscussieerd door de groep als geheel, waarna Billy een eind aan de vergadering maakt. In groepjes spreiden de bewoners zich uit over het terrein. Er zal nog lang nagepraat worden over het plan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *