Het centraal van 24 november

Het centraal van 24 november

De bewoners hebben op deze nieuwe dag alweer van alles besproken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten terug.

Billy opent het centraal en vertelt de groep dat er een aantal vrijwilligers komen helpen tijdens de winter markt. Het is echter niet de bedoeling dat de bewoners rustig aan doen. De kaartverkoop van de winter markt gaat goed en Romy vraagt zich daarom hardop af of het een leuk idee is om twee marktdagen achter elkaar te organiseren. Volgens Billy wordt dat iets te veel van het goede en is het logistiek niet mogelijk. Ook het binnenhalen van standhouders gaat meer dan goed. Tot nu toe zijn er al vijftien vastgelegd en de mails blijven binnenkomen.

Vervolgens worden de evenementen besproken zoals de kookwedstrijd 2.0. Momenteel zijn er 32 kaarten verkocht en daar moeten er nog wel enkele bij. De bewoners hebben goede hoop dat dit gaat lukken. Chefkok John komt de komende week naar Utopia om uit te leggen wat precies de bedoeling wordt tijdens de wedstrijd. De kaartverkoop van het feest van Johan gewoon omdat het kan gaat nog altijd hard. Maar liefst tachtig procent van de tickets zijn al verkocht en Johan heeft er alle vertrouwen in dat zijn evenement uitverkocht zal zijn. Ik heb er heel veel zin. We gaan knallen zegt Johan terwijl enthousiast met zijn vuisten op tafel slaat.

Senna handelt sinds kort in kerstbomen en heeft er nog maar veertien op voorraad. Billy is benieuwd of hij ook een kerstboom overhoudt voor de bewoners, en dat doet Senna. Twee zelfs. De loods zal binnenkort goed versierd worden voor kerst. Ondanks het feit dat kerst pas over een maand op de agenda staat kan Billy het niet laten om alvast haar plannen te delen. Op eerste kerstdag wordt er gebruncht, een nader te bepalen spel gespeeld en als diner worden er allerlei hapjes op tafel gezet. Zo is er zekerheid dat er voor iedereen wat wils is. Als afsluiter gaan bewoners een potje beerpong spelen. Tweede kerstdag wordt een stuk rustiger, de bewoners gaan lekker chillen en als diner worden de restjes van eerste kerstdag tevoorschijn gehaald.

Romy was in eerste instantie van plan niks te zeggen wat betreft haar ideeën over wat ze met Baas Beach wil doen. Aan het einde van het centraal steekt haar enthousiasme de kop op en vertelt ze toch haar plannen. En laat weten dat ze erg veel zin heeft om Baas Beach helemaal om te gooien maar dat ze later met specifieke plannen zal komen. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *