Demi maakt zich zorgen om Senna nadat ze samen de nacht hebben doorgebracht

Demi maakt zich zorgen om Senna nadat ze samen de nacht hebben doorgebracht

Dat Senna en Demi de nacht samen hebben doorgebracht is al de hele dag het onderwerp van het gesprek in de loods. Er mag dan wel niks gebeurd zijn tussen de twee, toch vinden sommigen bewoners dat het echt niet kan wat Senna heeft gedaan. Demi en Senna zien er op hun beurt het kwaad er niet van in. Toch vraagt Demi zich afgelopen avond af hoe het nu met Senna gaat. Gaat alles wel goed met je vraagt ze voorzichtig aan hem. Met mij gaat het prima antwoordt Senna. Als Demi hem eraan herinnert dat er wel erg veel mensen naar hem toe zijn gekomen om hem aan te spreken zegt Senna dat het hem vrij weinig boeit. Ik dacht dat je er mee zat vervolgd zegt Demi. Nee hoor antwoordt Senna kort. Waarom zou ik er mee zitten, ik ga er toch zelf liggen voegt hij eraan toe. Demi heeft op haar beurt toch echt het gevoel dat er wat is. Je was zo stil vandaag legt ze uit. Maar Senna blijft volhouden dat er niks aan de hand is. Voor Demi is dit een hele geruststelling en de twee gaan weer verder waarmee ze bezig waren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *