José wil geen slaapplek meer delen met René

José wil geen slaapplek meer delen met René

De relatie tussen René en José is zodanig verslechtert dat José graag gescheiden van hem haar nachtrust pakt. Althans dat heeft Billy via via gehoord. Eerder sliepen zij samen in de diva villa en José is bang dat ze nu weer kamergenoten worden. Wil José nou verhuizen vraagt Billy aan René. René laat weten dat hij het ook gehoord heeft maar verder ook niet te weten hoe of wat. Ik zou daar best wel ziek van zijn. Ik geef het atelier helemaal op en zit nu te bakkeleien met zo’n klote hut voegt hij eraan toe. José wilde graag in het atelier slapen in verband met het zuurstofgehalte en Billy kan er met haar hoofd niet bij dat ze nu dan weer wil vertrekken. Ik begrijp er geen zak van benadrukt ze. Wat later uit Billy ook haar frustraties bij Romy en Linda. Ik heb tegen José gezegd dat ze moet kijken of ze definitief ergens anders kan slapen zegt Romy. Ze zijn het erover eens dat je niet mensen heen en weer kan blijven schuiven. Het kan toch niet zo zijn dat wanneer mensen even niet met elkaar kunnen opschieten, dat dan de hele toko verhuist wordt merkt Linda op. Het drietal heeft er allemaal dezelfde kijk op, maar een oplossing is nog niet gevonden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joes at 00:59

    en alweer geouwehoer. bespreek het eerst eens met jose zelf. want via via iets horen is het enie wat daar gebeurt. kotsmisselijk word je van dat zooitje

  2. Else at 18:11

    Nou ja zeg! Dat deden zij zelf toch ook! Hoe vaak Billy bv. niet haar spullen bij elkaar pakte om ergens anders te gaan slapen! En Romy ook zei niet bij Cemal te kunnen blijven slapen!
    Billy kan er nu dan met haar pet niet bij dat José ergens anders wil gaan liggen! Nou, dat getuigt wederom van gauw ”vergeten” hoe ze zelf doet….
    opportunistisch denken en redeneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *