De vete tussen René en José lijkt nog lang niet voorbij

De vete tussen René en José lijkt nog lang niet voorbij

Na het centraal lopen José en Madilia naar buiten om het nogmaals over de financiën te hebben. Baldr heeft in het centraal laten weten dat hij de boekhouding zal overnemen van de José, maar daarmee is het conflict tussen haar en René nog niet opgelost. José zit vol frustratie en uit deze bij Madilia. Ik ben het spuugzat begint ze haar geklaag. Ik vind het heel vervelend dat het conflict tussen mij en René een persoonlijke kwestie is geworden legt ze verder uit. Volgens Madilia is er bij René geen ruimte om fouten te maken en heeft hij overal kritiek op. José sluit zich daarbij aan en geeft aan dat ze daar klaar mee is. Ik ga me niet meer met negatieve dingen bezig houden benadrukt ze.  José lijkt blij te zijn dat de last van de financiën van haar schouders is gevallen en dat Baldr dit van haar overneemt. Over René is het laatste woord nog niet gesproken. Ik ben echt klaar met hem besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *