Beau en Johan zijn weer terug in Utopia en vertellen aan de groep hoe het was

Beau en Johan zijn weer terug in Utopia en vertellen aan de groep hoe het was

Na het unieke uitstapje buiten Utopia keren Beau en Johan afgelopen avond weer terug. De twee wandelen samen het terrein weer op en bewonderen het witte landschap om zich heen. Als ze bijna bij de loods aankomen, ziet Romy hen aan komen lopen. Beau en Johan zijn er!! roept ze enthousiast. De groep komt bijeen en verwelkomt het tweetal. Beau en Johan vertellen vervolgens dat ze echt een onwijs leuke dag hebben gehad in Eindhoven. De kerstparade was een ware belevenis. Er stonden veel Utopia fans langs de kant hen op te wachten. Er was zelfs een spandoek langs de kant laat Beau enthousiast weten. Het leeft echt. Echt bizar voegt Johan daaraantoe. De twee praten enthousiast verder over hun dag. Ze raken niet uitgepraat over hoe leuk hun dagje uit was samen. Kortom een geslaagd uitstapje!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *