De bewoners zijn ervan overtuigd dat er iets gaat gebeuren tussen Johan en Beau tijdens de kerstparade

De bewoners zijn ervan overtuigd dat er iets gaat gebeuren tussen Johan en Beau tijdens de kerstparade

Beau en Johan vertrokken vanmiddag samen richting Eindhoven, hier zullen ze aanwezig zijn bij de SBS6 Kerstparade. Enkele bewoners zitten bij de computers als ze zich afvragen hoe het met de twee zal gaan. Denk je dat er iets gaat gebeuren tussen die twee vraagt Demi zich af. De groep denkt dat er wel een kans bestaat. Er hangt al een tijdje iets in de lucht tussen die twee. Dan ga ik roet in het eten gooien, want ik denk dat het niet gaat gebeuren onderbreekt Billy de rest. Ze denkt dat Johan Beau haar type niet is. Maar Johan vindt Beau zeker leuk voegt ze eraan toe. Of er echt iets gaat gebeuren tijdens de kerstparade horen we zodra het tweetal terug is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *