Beau en Johan zijn vertrokken uit Utopia voor de kerstparade van SBS6

Beau en Johan zijn vertrokken uit Utopia voor de kerstparade van SBS6

Gisteren irriteerde Beau zich aan Johan en aangezien de twee straks samen naar de Kerstparade gaan, wil ze nog even met Johan praten. Ze vraagt aan hem of hij begreep waarom ze geïrriteerd was maar voor Johan is het niet helemaal duidelijk. Beau legt uit dat er een B&B gast was en dat Johan had beloofd om een gaatje in haar hutje dicht te maken. Als jij zegt dat je het gaat regelen, dan vertrouw ik daarop legt ze verder uit. Dat ze het daarna zelf moest doen omdat Johan met Billy op de bank lag vond ze niet kunnen. Johan hoort Beau haar verhaal aan en laat weten dat hij het begrijpt.

Niet veel later moeten de twee vertrekken. Allebei zijn ze goed aangekleed. Beau heeft de poster voor de petitie mee en de twee zijn klaar om de strijd te voeren. We gaan op oorlogspad zegt Beau met een grote glimlach. Baldr moedigt Johan en Beau aan om zoveel mogelijk handtekeningen erbij te krijgen. Alles voor Utopia antwoordt Beau. Demi, Fay en Romy geven het duo een dikke knuffel en zwaaien ze uit.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *