Gaat Johan Beau proberen te veroveren?

Gaat Johan Beau proberen te veroveren?

Beau en Johan mogen in de middag Utopia verlaten. De twee mogen mee op een praalwagen voor de SBS Kerstparade. Rond twee uur beginnen ze zich klaar te maken voor het evenement. Johan heeft zijn pak aangetrokken en ook Beau heeft een mooie outfit aan. Je zou bijna denken dat we over de rode loper moeten lopen zegt Johan als ze samen met hun outfits voor de spiegel staan.  Demi en Fay komen wat later naar Beau toe om haar te ondervragen. Ze zijn benieuwd hoe het gaat zijn tussen Beau en Johan en of ze nog spannende gesprekken gaan voeren. Volgens de twee hangt er al een bepaalde spanning tussen de twee en is dit de kans voor Johan om zijn move te maken. Ik denk dat hij je gaat kussen merkt Demi vervolgens op. De kans is wel groot benadrukt Fay. Ze raden het Beau aan om nog even met Johan te gaan praten voordat ze vertrekken. Het is ook wel een beetje ongemakkelijk nu geeft Beau vervolgens toe. En besluit om het gesprek met Johan aan te gaan, als ze zich heeft klaargemaakt. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *