Billy, Demi en Fay bespreken Baldr zijn eigen geschreven Utopia lied

Billy, Demi en Fay bespreken Baldr zijn eigen geschreven Utopia lied

De songtekst van Baldr is door de hele loods gegaan en van verschillende kanten heeft hij al complimenten gekregen. Demi, Fay en Billy praten er in de keuken over. Ik vind het leuk maar er moet nog een beetje aan geschaafd worden zegt Billy. Demi en Fay zijn op hun beurt iets minder enthousiast. De tekst is een beetje simpel merkt Fay op. Daarbij valt het de twee op dat Baldr nog geen muziek erbij heeft en deze door een ander wil laten maken, volgens hen is dat niet wat een singer-songwriter doet. Die doet dat natuurlijk zelf benadrukt Fay. Je hebt heel vaak mensen die dingen willen doen die ze eigenlijk niet kunnen antwoordt Billy hierop. En vindt dan ook dat Baldr iets moet kiezen waar hij goed in is. Hij kan niet goed zingen maar misschien kan hij wel goed schrijven sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *