Baldr heeft een muzikale verrassing voor de groep

Baldr heeft een muzikale verrassing voor de groep

Baldr heeft al vaker aangegeven dat hij graag aan zijn singer-songwriter skills wil werken en vannacht heeft hij zijn eerste stap genomen. Hij heeft namelijk een liedje geschreven voor de Utopianen. In de middag geeft hij de songtekst aan Beau, die belooft hem te lezen. In de badkamer laat ze het nummer aan Demi en Fay zien.Baldr heeft een tekst geschreven voor een Utopia lied laat ze weten. Even verderop lezen Chipp en Senna ook de songtekst. Chipp geeft zijn complimenten en hij is benieuwd hoe het gaat klinken. Baldr laat weten dat hij alleen nog muziek erbij moet vinden. De songtekst is afgelopen nacht in hem opgekomen, terwijl hij aan het slapen was. Senna probeert van de songtekst een rapnummer te maken en roept de zinnen hardop. Dit brengt Baldr weer nieuwe inspiratie en samen kijken ze of er misschien echt stukken tekst gerapt kunnen worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *