Linda is het niet eens met het doucheschema

Linda is het niet eens met het doucheschema

Beau was deze ochtend bezig met een doucheschema en Linda heeft al duidelijk haar kritiek geuit. In de keuken laat Beau aan haar weten wat het idee achter het schema is. We willen met z’n allen eerder opstaan begint ze. Toch blijft Linda het geen goed idee vinden. Ik ben het er echt niet mee eens. Het voelt alsof ik in een instelling woon legt ze verder uit. En stelt voor om juist een schema te maken voor de computer en werken. Madilia mengt zich in het gesprek en vindt een schema voor werken ook belangrijker. Beau is het hiermee eens en merkt op dat de bewoners er met z’n allen aan moeten werken om productief te zijn. Wat vind jij van een doucheschema?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 09:44

    Beau kijk uit voor Linda de roddel tante het is het evenbeeld van Billy ze liegen en bedriegen ga alleen verder met madi en zonder viezerik johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *