Beau is bezig met een doucherooster, gaat dat gedoe opleveren?!

Beau is bezig met een doucherooster, gaat dat gedoe opleveren?!

Beau is druk bezig in het kantoor. Ze maakt geconcentreerd bordjes met verschillende tijden op en bordjes met de namen van alle bewoners. Nieuwsgierig komen Cemal en Senna kijken wat ze aan het doen is. Senna vraagt aan haar waar de bordjes voor zijn. Dat zie je straks wel antwoordt Beau mysterieus. Ook Cemal krijgt niet veel meer info uit haar en de ze geven het op. Na een tijdje komen ook Linda en Romy kijken. Ook Romy vraagt nieuwsgierig wat Beau aan het doen is maar Linda heeft het al snel door. Gaan we een doucherooster maken vraagt ze teleurgesteld. Nu kan Beau het niet meer voor zich houden en met een glimlach knikt ze instemmend. Linda slaakt een diepe zucht. Vreselijk voegt ze eraan toe. Billy hoort het ook en ziet het idee net als Linda niet echt zitten. Dit wordt echt gezeik benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *