Billy en Johan hebben ruzie over het eindfeest

Billy en Johan hebben ruzie over het eindfeest

Gisteren hebben de bewoners een discussie gehad over het feest wat ze willen geven als ze Utopia moeten verlaten. Het feest was Johan zijn idee en hij heeft dan ook genoeg plannen. Fay heeft gevraagd of ze Johan mee mocht helpen maar niet iedereen was het hiermee eens. Sommige bewoners vinden dat het laatste feest met z’n allen georganiseerd worden. Vandaag praten Baldr, Billy, Johan en Senna na over het onderwerp. Billy vindt dat alle vijftien de bewoners in ieder geval mee moeten beslissen hoe het feest eruit komt te zien. De mannen denken juist dat het handiger is als er twee mensen het evenement organiseren. Johan laat weten dat Fay al bij hem heeft gesolliciteerd, wat Billy niet vindt kunnen. Volgens haar mag iedereen Johan helpen en niet alleen Fay. Daarbij vindt ze sollicitaties niet nodig. De twee belanden weer in een discussie. Op het eindfeest ga ik lekker van jouw balkon schijten roept Johan gefrustreerd. De twee kibbelen over en weer. Ondertussen praten Demi en Fay ook na over de discussie van het eindfeest. De twee vinden het maar raar dat de bewoners er zo’n heisa van maakten en zijn benieuwd of het vandaag verder gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joes at 17:07

    laten zien hoe de kijker denkt en wat de kijker zegt, interesseert de queen geen ene moer. ze heeft al een paar keer een publieksstem gehad, maar dat doet haar niets omdat ze weet dat er genoeg slijmballen in utopia zitten die toch niet op haar stemmen zodat ze niet op de bank komt. maar iemand voor de tweede keer in utopia laten gaan, hadden ze ook nooit moeten doen. wat moeten we met zo een zeur, klaagster, roddelaarster, die denkt dat ze de baas is en dat utopia van haar is

  2. Kwant at 13:08

    Joke ik ben het helemaal met je eens ,er zijn geen woorden voor die Billy haden ze aleerder weg moeten stemmen wat een verschrikkelijk mens is het ze doet geen moer en denkt dat ze daar de baas is en dat alles om haar draait en alles voor haar moet buigen ik hoop dat ze een keer flink op der bek gaat.

  3. joke gotte at 12:53

    En daar hebben we haar weer madam Billy,laat ze eerst eens wat gaan verdienen voordat ze zich weer op de voorgrond werkt.En dan die gemaakte lach van der ,ment ze geen moer van,waarom laten jullie af en toe eens zien hoe de kijker over de utopianen zeggen.Kijken hoe ze dan reageren,maar dat zal wel niet gebeuren????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *