Beau en Johan verlaten vandaag Utopia voor de SBS kerstparade

Beau en Johan verlaten vandaag Utopia voor de SBS kerstparade

Een nieuwe dag is inmiddels begonnen en de ochtend is alweer zo goed als voorbij. Wat is er op deze zondagochtend allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Beau, Chipp en Romy zijn als eerst wakker. Beau en Romy ontbijten gezellig met de B&B-gasten en kletsen over de sneeuw die vannacht is gevallen. Romy neemt zich voor om vandaag een nieuwe sneeuwpop te maken. Na het ontbijt is het tijd voor de safari die de gasten hebben geboekt. Chipp zit al klaar op zijn riskja en fietst de gasten over het terrein heen. Hij neemt ze daarna mee naar binnen en laat ze de net nog slaperige bewoners fotograferen. Vandaag zullen Beau en Johan Utopia verlaten en naar de SBS kerstparade gaan. De twee zijn hartstikke enthousiast en ook de andere bewoners zijn erg benieuwd hoe ze het zullen hebben. Ik ga je wel missen hoor laat Romy aan Beau weten. Billy en Johan praten over hoe koud het zou zijn. Ondanks de kou, heeft Johan er alsnog enorm veel zin in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *