De bewoners genieten van de sneeuw in Utopia

De bewoners genieten van de sneeuw in Utopia

Afgelopen avond was het flink aan het sneeuwen in het Utopia en de bewoners kunnen hun geluk niet op. Wow gaat het zo hard roept Romy enthousiast als ze de vallende sneeuw ziet. Al snel staan er een paar bewoners voor het raam te kijken. Ik heb zin in een sneeuwballengevecht schreeuwt Senna dan. Billy gaat als eerst naar buiten en begint in het laagje sneeuw op de grond te schrijven. Het is zo mooi zucht Demi als ze naar buiten loopt en het Utopia terrein bedekt in het wit ziet. Al snel komen Fay, Chipp, Senna en Linda ook naar buiten en ontstaat er een sneeuwballengevecht. Na het gevecht besluiten Chipp, Demi en Fay om een sneeuwpop te maken. Uiteindelijk maken ze met de B&B gast een grote sneeuwpop en een kleine. Nadat ze trots een foto hebben gemaakt van hun kunstwerken, vinden ze het weer genoeg geweest en gaan ze naar bed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Elisabeth at 11:34

    Snap het niet, ik woon vlakbij Utopia en hier lag gisteravond en ook nu een dun, nat laagje sneeuw. We worden voor de gek gehouden. Sneeuwmachine van oom John?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *