Billy ondervraagt Johan over Beau

Billy ondervraagt Johan over Beau

Afgelopen avond zaten Billy en Johan op de bank te kletsen. Op een gegeven moment gaat het over Beau. Billy is benieuwd hoe het nu precies met Beau zit. Ik ben niet verliefd vertelt Johan meteen. Echt niet vraagt Billy. Johan benadrukt nogmaals dat hij geen gevoelens voor haar heeft. Als ik verliefd op iemand ben ga ik daar duizend procent voor legt hij verder uit. Vind je het moeilijk om verliefd te worden vraagt Billy vervolgens. Johan laat weten dat hij weet dat het niks gaat worden tussen hem en Beau. En daarom vindt hij het zonde van zijn energie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:26

    Billy je bent 36 jaar en nog steeds jaloers erg hoor..je lijkt wel een meisje van 12 die doet nog eens niet zo. ……ga je schamen MEVROUW BAKKER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *