Beau heeft een nieuwe look

Beau heeft een nieuwe look

Beau is klaar met de kleur van haar haren en heeft afgelopen avond besloten het te verven. Romy houdt wel van een beetje verven en wil dit graag voor haar doen. Tot op het laatste moment twijfelt Beau nog over haar keuze. Ik weet het niet hoor, straks pakt het helemaal verkeerd uit roept Beau ietwat verschrikt.  Ja inderdaad, straks herken ik je niet meer voegt Fay er voor de grap aan toe. Lachend zegt Romy dat het wel mee zal vallen. En anders moet je een muts op zegt Billy gekscherend. Toch twijfelt Beau nog enorm en vraagt aan Billy of haar haar echt niet oranje zal worden omdat er nu blonde plukken in haar haar zitten. Volgens Billy hoeft ze zich daar geen zorgen over te maken. Ik vertrouw op jou Bil zegt Beau waarna ze haar haren toevertrouwd aan Romy. Uiteindelijk is het gelukt en heeft het haar van Beau een nieuwe kleurtje. Trots laat ze het aan haar mede bewoners zien. De meeste vinden de kleur die ze eerder had beter staan. Wat vind jij van Beau haar nieuwe look?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *