Rob Geus en Roy Donders komen ook een kerstboom bij Senna kopen!

Rob Geus en Roy Donders komen ook een kerstboom bij Senna kopen!

Terwijl Shownieuws en het bezoek van Beau nog binnen zijn komt er een grote groep mensen het Utopia terrein oplopen. Zij komen hun kerstboom halen die ze online hebben besteld bij Senna. De bewoners doen hun uiterste best om de gasten een mooie beleving mee te geven. Baldr is zelfs verkleed als kerstman. Niet veel later komt er weer een bekende Nederlander naar Utopia. Rob Geus komt het terrein oplopen. Ook hij wil een Kerstboom bij Senna kopen. Samen met hem zoekt hij dan ook een mooie kleine boom uit. Dit doen de mannen terwijl het sneeuwt. Niet veel later komt ook nog Roy Donders en zijn vriend Marvin het terrein op. Deze echte Utopia fans worden enthousiast begroet door de bewoners. Nadat ze iedereen gedag hebben gezegd en hebben genoten van een lekkere warme chocolademelk gaan ook zij opzoek naar de perfecte kerstboom. Aan kerstsfeer ontbreekt het niet!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *