Beau ontvangt haar familie in Utopia

Beau ontvangt haar familie in Utopia

Vandaag is het een extra leuke dag voor Beau. Ze mag namelijk haar familie in Utopia ontvangen. En daarom staat ze natuurlijk al op tijd bij de poort het gezelschap op te wachten. Staat ze helemaal alleen vraagt Demi geschrokken als ze haar ziet staan. Beau lijkt hier weinig last van te hebben en houdt haar ogen strak op de poort gericht. Als de poort opengaat verschijnt er een grote glimlach op haar gezicht en snel loopt ze op haar bezoek af. Als eerst knuffelt ze het hondje waarna ze haar moeder, zus, zwager en twee vriendinnen in de armen vliegt. Vervolgens gaat Beau met het gezelschap terug richting de loods. Waar de rest van de groep haar familie ook begroet. Daarna is het tijd om lekker bij te kletsen. Beau haar dag kan niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *