Senna verkoopt zijn eerste kerstboom aan Jody Bernal

Senna verkoopt zijn eerste kerstboom aan Jody Bernal

Senna en Cemal zijn druk bezig met het klaarzetten van de kerstbomen. Senna verkoopt deze kerstbomen om de feestdagen compleet te maken. Niet veel later komt zijn eerste klant het Utopia terrein op lopen. Jody Bernal komt een kerstboom halen! Samen met een vriend komt hij een kerstboom kopen bij Senna. De mannen worden enthousiast ontvangen door Johan waarna Senna en Baldr de heren ook begroeten. Ik kom een kerstboom kopen vertelt Jody enthousiast. Senna neemt zijn eerste klant van vandaag meteen mee naar de kerstbomen waar Jody een mooie boom mag uitzoeken. Voor hij dit doet krijgt hij een korte rondleiding in Senna zijn woning, zoals hij het zelf noemt. Ondertussen maakt hij een praatje en geniet hij van een kopje koffie. Maar dan is het toch echt tijd om de mooiste boom uit te zoeken. Laten we hopen dat Senna vandaag veel kerstbomen zal verkopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *