Demi en Fay voelen zich aangevallen door Linda en Beau

Demi en Fay voelen zich aangevallen door Linda en Beau

Als Demi Linda tegenkomt biedt ze haar excuses aan voor vannacht. Linda is namelijk wakker geworden van een discussie tussen de tweeling en Chipp. Hier heeft ze Chipp al op aangesproken maar ook Demi en Fay hebben hier schuld aan volgens haar. Ik ben er echt van over de zeik zegt Linda op de excuses van Demi waarna de twee ieder hun eigen weg gaan. Linda vertelt meteen aan Madilia wat er zojuist gebeurd is. Ook Demi doet haar beklag. Ze stoort zich eraan dat ze vrijwel geen reactie van Linda kreeg op haar excuses. Interesseert mij dan wat, dag vervolgd Demi geïrriteerd. Boeie laat het gewoon besluit Fay het gesprek.

Als Demi en Fay pas laat zijn opgefrist en aangekleed zijn lopen de frustraties bij Linda weer op. Mensen zijn nu al dik anderhalf uur druk bezig om alles op te ruimen en jullie zijn net aangekleed en opgemaakt zegt ze geïrriteerd tegen de twee. Demi en Fay geven aan dat zij afgelopen avond extra hard gewerkt hebben zodat ze deze ochtend wat rustiger aan konden doen. Maar iedereen heeft gisteren heel hard gewerkt reageert Linda. Beau valt Linda vervolgens bij, zij is ook van mening dat de twee best eerder hun bed hadden kunnen komen om te helpen. Ik ben zelf ook al de hele ochtend bezig om de loods op te ruimen en vanmiddag komt ook nog mijn bezoek wat ik graag wil voorbereiden voegt ze eraan toe. Demi en Fay voelen zich aangevallen en snappen niet waar dit vandaan komt. We gaan toch nu heel hard aan de slag, het is niet dat we niets gaan doen zegt Fay verontwaardigd. De dames gaan niet als goed uit elkaar, zal het vandaag nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 17:43

    En de tweeling vindt dus dat als ze alleen ’s middags nog en dán pas aan het werk gaan dat dat genoeg werk is wat ze bijdragen? Het meeste is dan al gedaan van de troep van daar voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *