De tweeling en Chipp hebben een nachtelijke ruzie

De tweeling en Chipp hebben een nachtelijke ruzie

Alle bewoners liggen in diepe slaap, behalve Demi, Fay en Chipp. De drie belanden in een discussie waarbij Chipp de tweeling kinderachtig vindt. Als het drietal bij het kasteel aankomen om te gaan slapen probeert Fay het bij te leggen met Chipp. En kruipt bij hem in bed maar Chipp heeft hier weinig zin in. Ik houd van jullie he, ook van jou Chipp roept Demi vanuit het andere bed maar ook hier krijgt ze vrijwel geen reactie op van Chipp. Ik niet van jou bromt hij terug. Dat we een discussie hebben betekent niet… reageert Demi, maar voor ze haar zin kan afmaken onderbreekt Chipp haar. Ik mag jullie toch wel super kinderachtig vinden zegt hij. We zijn het gewoon niet met elkaar eens gaat Fay op Chipp in. De irritaties lijken langzaam terug te komen en de discussie zet voort. We kunnen er beter over ophouden besluit Chipp als de tweeling dezelfde dingen blijven herhalen. Geïrriteerd gaan de drie slapen. Zal dit nog een vervolg krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *