Linda begint haar dag chagrijnig

Linda begint haar dag chagrijnig

Afgelopen avond was een hectische avond voor de bewoners. De voorbereidingen van de kookwedstrijd brachten de nodige spanning met zich mee. Ondanks dat beide teams hun best hadden gedaan hebben de mannen alweer gewonnen. Niet veel later bleek dat de bewoners de 40.000 handtekeningen hadden gehaald. Ze waren door het dolle heen konden deze mijlpaal vieren met de bezoekers die er waren. Senna had eerder die dag geroepen dat hij bij de 40.000 handtekeningen kaal zou gaan. En dat gebeurde dan ook. Romy haalde de tondeuse over zijn hoofd met een prachtig kaal hoofd als gevolg. Volgens de bewoners kan Senna zijn nieuwe kapsel goed hebben maar hijzelf moet er zelf nog even aan wennen.

Inmiddels is een nieuwe dag begonnen en de bewoners zijn langzaam wakker geworden. Er moet nog een hoop opgeruimd worden van gisteren en Cemal en José beginnen hun dag dan ook in de keuken. De vrouwen moeten afwassen want zij hebben verloren zegt Cemal. We hebben jullie laten winnen antwoordt José. Senna loopt door de loods met een capuchon op. Zou hij het koud hebben? Linda begint haar dag mopperend. Ondanks dat er gisteren is afgesproken dat er wat uit de bar gedronken mag worden is ze niet te spreken over het aantal drankjes dat er gedronken is. Als ze de vuilnisbak opent en alle lege blikjes ziet schrikt ze. En ik werd vannacht wakker om 04:00 omdat er een discussie was klaagt ze verder tegen René. Inmiddels zijn alle bewoners ontwaakt. Wat brengt deze nieuwe dag nog meer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 22:24

    dat hoeft niet gemeld te worden. linda is altijd chagrijnig en zeker als ze haar zin niet krijgt of van iemand weerwoord. het is gewoon een tweede billy. ook een drama queen die alleen maar kan zeuren, klagen en roddelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *