Senna gaat kaal omdat er 40.000 handtekeningen voor de petitie binnen zijn

Senna gaat kaal omdat er 40.000 handtekeningen voor de petitie binnen zijn

We schreven er net al over, de petitie om de stop van Utopia tegen te gaan heeft inmiddels meer dan 40.000 handtekeningen! En dat betekent ook dat Senna zijn haar eraf gaat. Na het feestvieren neemt Senna plaats op een stoel midden in de loods. Romy staat achter hem met de tondeuse in haar hand. En kondigt aan wat ze gaat doen. Senna zei dat hij bij 40.000 handtekeningen kaal gaat legt ze uit. Na een korte discussie over de stand van de tondeuse is het moment daar. Senna zit er met een gespannen gezicht bij als de tondeuse over zijn hoofd gaat. De rest van de bewoners kijkt toe en juicht. Lekker Senna roept Johan. Oh wat erg voegt Billy er met open mond aan toe. Zo zonde roept Madilia daarna. Na enkele minuten is Senna helemaal kaal en kan hij het eindresultaat in de spiegel bekijken, maar niet voor hij een groot applaus van zijn mede bewoners heeft gehad. Senna slaat terwijl hij in de spiegel kijkt zijn handen voor zijn gezicht. Wat erg roept hij uit. De andere bewoners lachen en zeggen dat Senna het wel kan hebben.  Echt waar, ik meen het benadrukt Romy. Ik vind je wel sexy voegt Billy eraan toe. Senna heeft echter weinig aan de lieve woorden van zijn mede bewoners en moet enorm wennen aan zijn nieuwe look. Het is heel mooi klinkt er nogmaals vanuit de groep waarna er een groot applaus klinkt. De bewoners zijn super trots op Senna. Wat vind jij ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *