De petitie om de stop van Utopia tegen te gaan is de 40.000 gepasseerd!

De petitie om de stop van Utopia tegen te gaan is de 40.000 gepasseerd!

Nadat de bewoners in de krant lazen waarom Utopia moest stoppen besloten ze actie te voeren. Tot hun grote verbazing kwamen ze tot de ontdekking dat er een petitie was gestart door een Utopia fan. Door het voeren van verschillende unieke acties hebben de bewoners zo veel mogelijk handtekeningen geprobeerd te verzamelen voor deze petitie. Vandaag na de uitslag van de kookwedstrijd, wordt de tussenstand bekeken. De bewoners hebben nog maar een paar handtekeningen nodig voor de 40.000. Baldr telt af terwijl de laatste paar handtekeningen binnenstromen en dan klinkt er gegil. De grote mijlpaal van 40.000 handtekeningen is bereikt! De bewoners zijn door het dolle een en er wordt blij gejoeld en gesprongen. Dit is echt geweldig roept Billy uit waarna de bewoners luidkeels meezingen met say heaven say hell. Hoeveel komen er nog bij?

Teken hier de petitie en steun de bewoners!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *