Hoe reageert het vrouwenteam op hun verlies?

Hoe reageert het vrouwenteam op hun verlies?

Het mannenteam heeft wederom gewonnen, twee rondes op rij! Maar hoe reageren de vrouwen op dit verlies? De vrouwen kunnen het in eerste instantie niet geloven, er heerst dan ook ongeloof. Hoe kan dat nou vraagt Billy zich af. Ook de rest van de vrouwen kunnen het niet begrijpen. De eenvoud heeft gewonnen merkt Billy op. De rest van de vrouwen staat nog steeds met de handen voor de mond als Billy een kleine speech houdt waarin ze de mannen feliciteert. Hierna zijn de mannen aan de beurt. Chipp geeft zijn team complimenten waarna de mannen beginnen te feesten. Vooral Billy en Linda kunnen het verlies moeilijk verdragen. Toch proberen de bewoners er met z’n allen nog een mooie avond van te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *