De irritaties tussen Madilia en Linda liepen tijdens de kookwedstrijd hoog op

De irritaties tussen Madilia en Linda liepen tijdens de kookwedstrijd hoog op

Toen iedereen druk bezig was met de tweede ronde van de kookwedstrijd waren de nodige irritaties. Met name tussen Madilia en Linda. Terwijl iedereen druk bezig was was Madilia bezig met de slagroom voor het nagerecht. Linda kijkt vol verbazing toe hoe Madilia een aantal lepels suiker eraan toevoegt. Ik wil me nergens mee bemoeien maar dat is wel echt heel veel suiker zegt ze tegen haar. Madilia laat op haar beurt weten dat deze hoeveelheid in het recept stond en ze zich daarom hieraan houdt.

Ik kan er niet meer tegen, ze is zo eigenwijs zegt Linda vervolgens op zachte toon tegen José terwijl ze zich omdraait. Demi en Fay komen aanlopen en zeggen vol enthousiasme dat de gasten hun gerechten erg lekker vinden. Linda laat haar kans niet onbenut om haar frustraties over Madilia te uiten bij de tweeling waarna ze weer weg loopt. Madilia hoort maar een stukje van wat er gezegd is en vraagt wat Linda hen verteld heeft. Iets met suiker reageert Fay voorzichtig. Dit is voor Madilia de druppel. Ze bemoeit zich met dingen waar ze zich helemaal niet mee moet bemoeien vervolgd ze geïrriteerd. Voor een tijdje negeren de twee elkaar maar Linda kan er niet meer tegen. Madi, is er iets vraagt ze op boze toon. Madilia schudt haar hoofd. Ik vind het alleen niet leuk dat jij nu tegenover iedereen je gelijk wil gaan halen voegt ze er fel aan toe. Linda geeft aan dat ze haar gelijk niet wil halen, ze wilde haar alleen maar helpen. Het was goed bedoeld maar jij begint meteen te snauwen legt ze verder uit. De discussie duurt voort en de twee lijken nog niet nader tot elkaar te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *