Het mannenteam wint wederom een ronde van de kookwedstrijd 2.0!

Het mannenteam wint wederom een ronde van de kookwedstrijd 2.0!

Hoe verliep de tweede ronde van de kookwedstrijd 2.0? We hebben het in dit bericht voor je omschreven zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Als alle gasten binnen zijn en een plekje hebben bemachtig kan de wedstrijd van start gaan. Johan start een gezellig muziekje en vrolijk komen de vrouwen in hun rode schorten al dansend de loods in. Ze worden onthaald met een luid applaus en gejoel, het team van Billy heeft er duidelijk zin in. Chipp wordt naar voren geroepen en het tweetal heet de gasten welkom met een gezellig praatje. Billy legt vervolgens nog even kort de spelregels uit en wenst de gasten een fijne avond toe. Romy neemt de drankjes op en het voorafje wordt door beide teams uitgeserveerd. Als alle gangen zijn geserveerd komt de wedstrijd ten einde en is het natuurlijk tijd voor de uitslag. Zowel de mannen als de vrouwen hebben hun best gedaan en de gasten hebben lekker gegeven. Als chef-kok John terugkomt van het tellen van de fooien is de spanning voelbaar. De mannen  nemen rechts van John plaats en de vrouwen links. John houdt het spannend maar dan is het moment daar. De tweede ronde is gewonnen door… de mannen roept hij. Er klinkt gejuich en de mannen zijn door het dolle heen. Het is stil aan de overkant zingen de mannen springend in koor. De vrouwen snappen er op hun beurt niks van. Hoe kan dat nou roept Billy verbaasd uit waarna ze toch een applaus aan de mannen geeft. De mannen starten vervolgens de muziek en er wordt volop feest gevierd. Het belooft nog een lange en gezellige avond te worden, voor de mannen dan… De vrouwen gaan meteen in overleg wat er de volgende keer beter kan. Wie weet kunnen ze de volgende ronde winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *