Chef-kok John wil samen met José en Linda een geintje bij Johan uithalen

Chef-kok John wil samen met José en Linda een geintje bij Johan uithalen

Afgelopen avond neemt chef-kok John José even apart. Hij heeft vernomen dat Johan op zijn zachtst gezegd geen fan is van vegetarisch eten. En dat is nou net het thema van deze wedstrijdronde. Daarom lijkt het Johan leuk om Johan eens in de maling te nemen. Samen met José bedenkt hij er een plan voor. Ook Linda sluit zich aan bij de twee en denkt mee. Ze komen op het idee om Johan, tegen zijn voorkeur in toch iets vegetarisch te laten proeven. Wat Johan dan niet weet is dat ze dit expres heel erg vies maken. John en de twee dames kunnen erom lachen en zijn reuze benieuwd hoe Johan zal reageren. Niet veel later heeft John het met Johan over zijn afkeer tegen vegetarisch eten. Maar toch gaan wij vanavond wat proeven samen zegt John. Johan stemt in en José gaat aan de slag in de keuken. Na een tijdje fluistert José dat ze een vegetarisch balletje heeft gevuld met suiker. John proest het uit van het lachen. Nu is het wachten tot Johan het balletje op eet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *