Wie wint de tweede ronde van de kookwedstrijd 2.0?

Wie wint de tweede ronde van de kookwedstrijd 2.0?

Vanavond zal de tweede ronde van de kookwedstrijd 2.0 plaatsvinden. De voorbereidingen zijn in volle gang maar niet alles loopt zoals het moet lopen. Zo werd gisteren duidelijk dat niet alle boodschappen waren geleverd en zijn José en Linda tot de conclusie gekomen dat Madilia en Billy te weinig producten hebben besteld. Naast de problemen van de boodschappen zorgt ook de taakverdeling voor de nodige stress en discussies. José en Linda zijn het zat dat ze als enige aan het afwassen zijn. Madilia en Fay vinden het op hun beurt vervelend dat José en Linda zo zeuren. Na vele discussies bij de vrouwen moet er toch echt gewerkt worden. Madilia en Billy dekken de tafels, Chipp en Cemal zijn aan het koken en ook de rest van de bewoners is druk in de weer. De focus is op vanavond en beide teams zijn er op gebrand om te winnen.

Niet veel later komt chef-kok  John het Utopia terrein op lopen. In de loods wordt hij enthousiast ontvangen door de groep. José die vandaag de leiding heeft bij de vrouwen, geeft hem een dikke knuffel en ook de andere bewoners begroeten hem waarna ze vertellen over hun hectische dag. Terwijl John met de bewoners kletst krijgt hij een mislukt stukje quiche aangeboden waar hij optimaal van geniet. Als Chipp, de aanvoerder van het mannenteam iets later  aan Billy vraag wie er gaat winnen antwoordt ze dat ze denkt dat de vrouwen een beter hoofdgerecht hebben. Ik denk dat die van ons niet heel goed is antwoordt Chipp. Ook is Billy vrij zeker over hun toetje. Toch weet de leider van het damesteam niet wat ze kan verwachten en is ze zeker niet zeker van haar overwinning. De kookwedstrijd kan bijna van start gaan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *