Billy en Romy vinden dat Madilia van alle kritiek niet te veel aan moet trekken

Billy en Romy vinden dat Madilia van alle kritiek niet te veel aan moet trekken

Terwijl Madilia haar frustraties bij Romy uit komt ook Billy kijken hoe het met haar is. In tranen vertelt Madilia nog een keer wat er aan de hand is. Billy haar mond valt open als ze hoort dat José en Linda lopen te klagen over de inkoop die zij en Madilia hebben gedaan. Maar weet je wat het is, Linda is gewoon moe. Die loopt te mopperen voegt ze eraan toe. Ze is al de hele tijd chagrijnig reageert Madilia waarna ze een aantal voorbeelden noemt. Madilia, Billy en Romy zijn het erover eens dat Linda zich niet zo druk moet maken en het moet doen met de boodschappen die er zijn. Ze zeurt om het zeuren gaat ze verder. Het is nooit goed vult Madilia haar op boze toon aan. Woede en frustratie voeren de boventoon bij Madilia. Ik doe het gewoon niet meer maakt ze nogmaals duidelijk, doelend op de boodschappen. Terwijl het gesprek verder gaat lijkt Madilia wat te kalmeren. De lieve woorden van Billy en Romy doen haar overduidelijk goed. Niet te veel van aantrekken sluit Billy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *