Madilia wordt schijtziek van al het gedoe

Madilia wordt schijtziek van al het gedoe

José en Linda zijn gefrustreerd omdat ze er bij het afwassen voor hun gevoel alleen voor stonden. Fay en Madilia zijn op hun beurt ook gefrustreerd omdat zowel Linda als José hen meerdere keren hebben gevraagd om te helpen terwijl zij druk waren met iets anders en aangaven iets later te komen helpen. Madilia gaat de confrontatie met de twee aan en dat loopt opnieuw uit op een discussie. Na dit gesprek loopt Madilia gefrustreerd terug naar de loods waar ze deur achter zich dicht smijt. K*t wedstrijd mompelt ze in zichzelf. Romy hoort dit en vraagt aan haar wat er aan de hand is. Ze ziet dat Madilia tegen haar tranen vecht en besluit haar mee te nemen naar de vide. Met een diepe zucht begint Madilia te vertellen over haar ruzie met Linda en José. Ze zijn allebei helemaal over de zeik snikt ze. Zo heeft ze behalve de kritiek omtrent het afwassen ook kritiek gekregen over de inkoop. Volgens José en Linda hebben Billy en Madilia de bestelling niet goed gedaan waardoor alles nu fout gaat. Romy biedt een luisterend oor terwijl Madilia al haar frustraties eruit gooit. Ik ga volgende keer geen boodschappen meer doen besluit ze stellig. Ik ben er gewoon klaar mee benadrukt ze. En Linda is zo negatief, al de hele week voegt ze er verder aan toe. Daarom vind ik het moeilijk om in de buurt van haar te zijn en dit heeft zo zijn weerslag op onze vriendschap. Ik word er schijtziek van herhaalt ze nog maar een keer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *