Linda en José zijn er klaar mee dat altijd dezelfde mensen opruimen

Linda en José zijn er klaar mee dat altijd dezelfde mensen opruimen

Het zit Madilia niet lekker dat José zo tegen haar tekeer is gegaan en na de afwas gaat ze naar haar toe. José is net in gesprek met Linda in haar caravan. Ik vond het niet leuk, jij bleef ook gewoon zitten zegt José meteen tegen Madilia. Hiermee bedoelt José dat zij de afwas niet gingen doen, toen ze het hen vroeg. De wereld vergaat niet legt Madilia op haar beurt uit. Linda neem het vervolgens voor José op en merkt op dat zij en José vorige keer met de voorbereidingen ook de rommel moesten opruimen. Dit begrijpt Madilia en zegt dat ze ook nog andere dingen te doen had. Iedereen vindt zijn eigen werk belangrijker dan de kookwedstrijd, dus ik ga ook schilderen nu gaat José kwaad verder. Ze wordt er moe van dat niemand reageerde op de opmerking dat er afgewassen moest worden. Het houdt een keer op vult Linda aan. Het zijn altijd dezelfde, dit keer zijn het José en ik, die de kookwedstrijd dragen voegt ze eraan toe. De drie kibbelen nog door en Linda en José blijven met voorbeelden komen waaruit moet blijken dat zij met z’n tweeën het meeste doen. Na de discussie vertrekt Madilia uit de caravan en slaakt Linda een diepe zucht. Ze vindt het erg vervelend dat het zo gaat tussen hun. Ik heb er echt even geen boodschap aan gaat Linda gefrustreerd verder. Zo vindt ze dat Madilia al dagen raar doet en stoort het haar dat ze geen steun van haar heeft gehad tijdens haar wandelestafette. Voor nu is Linda er even helemaal klaar mee en ze besluit het onderwerp te laten rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *