De voorbereidingen bij het mannenteam voor de kookwedstrijd verloopt niet vlekkeloos

De voorbereidingen bij het mannenteam voor de kookwedstrijd verloopt niet vlekkeloos

Johan, Billy en Romy zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de kookwedstrijd van vanavond. Tafels worden mooi gedekt en het drietal zorgt ervoor dat alles er goed uitziet. Baldr is in de tussentijd bezig met koken en hij baalt ervan dat hij te weinig producten heeft. Hij heeft er namelijk geen rekening mee gehouden dat er in de tussentijd dat hij de boodschappen besteld heeft en de daadwerkelijke kookwedstrijd is, er nog kaarten verkocht zijn. Om die reden heeft hij nu te weinig eten en dat zit hem niet lekker. Johan kan er op zijn beurt smakelijk om lachen en maakt zich niet zo druk. Ik vind het echt heel erg dom van hem, daar denk je toch over na? vraagt Billy zich verbaasd af. Tot overmaat van ramp kan Baldr zijn kruiden ook niet vinden die hij voor zijn gerechten wil gaan gebruiken. Ik ben echt geïrriteerd nu, ik ben er echt klaar mee roept Baldr boos. Billy probeert hem uit de tent te lokken met de mededeling dat zij de kookwedstrijd nu gaan winnen. Baldr haalt zijn schouders op, het interesseert hem niet meer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *