Chipp, Fay en Madilia worden gek van José haar gezeik

Chipp, Fay en Madilia worden gek van José haar gezeik

Vanavond staat de tweede ronde van de kookwedstrijd op het programma en de bewoners zijn druk bezig met het voorbereiden. Chipp en Fay zitten achter de computer wat werk te doen, als José aan Fay laten weten dat er afgewassen moet worden. Fay reageert dat ze nog even bezig is en daarna komt helpen. Toch blijft José roepen dat de vaatwasser uitgeruimd moeten worden, wat Chipp en Fay op de zenuwen begint te werken. Ik word gek van dat gezeik zucht Chipp tegen Fay. Als José dan nog een keer laat weten dat er echt afgewassen moet worden, reageren de twee nog geïrriteerder. Luister José we hebben ook nog andere dingen te doen roept Chipp terug. José gaat er gelijk tegenin en laat weten dat het echt moet gebeuren. Het is een kwestie van fatsoen neuriet ze daarna zachtjes.

Iets later  ruimt Fay uiteindelijk de vaatwasser leeg. Linda staat in de keuken en praat met Fay over de ontploffing tussen het haar en José. Ik snap haar punt en ik ben het zeker met haar eens, maar als ze op die manier gaat schreeuwen komt de boodschap niet over legt Linda rustig uit. Fay laat daarna aan Linda weten dat ze tien keer heeft laten weten dat ze eerst nog aan het werk was en daarna de afwas zou doen. Schreeuw het niet de hele tijd voegt ze er met een zucht aan toe. Linda legt uit dat het ook maar frustratie vanuit José  kant is. Dan komt Madilia aanlopen, ook zij heeft van José te horen gekregen dat er afgewassen moet worden. Ik kan niet eens even vijf minuten wat opzoeken op internet. Mensen doen gelijk alsof je niets aan het doen bent. Ik word er schijtziek van eindigt ze geïrriteerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *