Maandag neemt Mehmet definitief de boekhouding over

Maandag neemt Mehmet definitief de boekhouding over

Mehmet heeft met Baldr de financiën doorgenomen en het lijkt erop dat het nu wel duidelijk is voor de nieuweling. De twee spreken af om in het weekend nog de laatste dingen door te nemen en Mehmet zegt dat hij het vanaf maandag in zijn eentje kan. Dan ben jij er grotendeels vanaf vervolgd hij opgewekt. Daarna bespreekt Mehmet met Chipp wat hij en Baldr hebben gedaan. Volgens Mehmet weet hij nu wel wat hij wanneer moet doen en heeft hij er genoeg aan om elke dag één uur aan de financiën te zitten. Chipp knikt instemmend en geeft dan zijn ongezouten mening over Baldr. Eigenlijk is het niet nodig om het met z’n drieën te doen merkt hij op. Vooral het tempo van Baldr is het probleem volgens hem. Alles is met het tempo van likmevestje, ik ben het echt zat met die man vervolgd hij met een zucht. Mehmet laat daarna weten dat al die irritaties niet nodig zijn, omdat het eigenlijk nergens over gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *