René staat toch een stuk van zijn haar af!

René staat toch een stuk van zijn haar af!

Als René weer de loods inloopt, gaat hij druk aan de slag achter de computer. Beau komt een kijkje nemen en merkt op wat hij aan het doen is. Ben je een kapper aan het zoeken vraagt ze verbaasd. René laat op zijn beurt weten dat hij Romy haar schaar niet vertrouwt maar wel bereid is om een stuk van zijn haar af te laten knippen als het door een kapper gebeurt. Hij besluit meteen te bellen om een afspraak te maken. Komt René toch nog zijn belofte na!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *