Gaat Senna binnenkort kaal?!

Gaat Senna binnenkort kaal?!

Nadat René heeft geweigerd om zijn haar te knippen, proberen de bewoners iemand anders te overtuigen. Senna heeft namelijk eruit gefloept dat hij bij 40.000 handtekeningen voor de petitie wel kaal wil gaan. En hij heeft meteen al een beetje spijt van zijn  uitspraak en begint te twijfelen of het wel zo’n goed idee is. De bewoners proberen Senna te overtuigen dat hij het moet doen. Dan ben je samen met Baldr cordwood kaal roept Chipp enthousiast. Romy zet Senna voor de spiegel en kamt zijn haar naar achteren, om hem en de anderen te laten zien hoe hij eruit zal zien zonder haar. Het staat hem wel klinkt er door de loods. Uiteindelijk besluit Senna om bij 40.000 handtekeningen zijn haar te laten millimeteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *