Gaat de schaar in René zijn haar omdat er meer dan 40.000 handtekeningen zijn?!

Gaat de schaar in René zijn haar omdat er meer dan 40.000 handtekeningen zijn?!

Beau en Romy besluiten de groep bij elkaar te roepen om de vorderingen van de petitie te bespreken. Zodra iedereen zit neemt Beau het woord. We zitten bijna op de veertigduizend handtekeningen. René heeft geroepen dat hij iets zou doen als dat gehaald wordt voegt ze eraan toe. Wat wilde je ook alweer doen, René? vraagt Romy, die het nogmaals van hem wil horen. René geeft geen antwoord en houdt wijselijk zijn mond hij weet immers al waar het over gaat. Beau haalt op dat moment een brandstempel tevoorschijn. Bij veertigduizend handtekeningen wilde jij een brandstempel in je kont gedrukt gaat Romy verder. Om even te demonstreren wat René van plan was, drukt Beau de brandstempel in een hamburger. Het lijkt de twee zeker na de demonstratie, niet verstandig dit plan door te zetten. Maar we kunnen wel wat anders doen gaan de twee verder. We willen een klein stukje van je haar afknippen. Nee, nee, nee roept René terwijl hij met zijn hoofd schud. Het idee van een brandwond op zijn bips lijkt voor hem minder erg dan enkele centimeters van zijn lange manen afknippen. Beau en Romy beloven dat ze het echt bij de puntjes houden, maar daar gelooft René niks van. Ik ga roken laat hij weten terwijl hij snel opstaat en weg beent. De missie is vooralsnog niet geslaagd, wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *