De tv afleveringen van Utopia duren vanaf volgende week al 1 uur!

De tv afleveringen van Utopia duren vanaf volgende week al 1 uur!

Eerder schreven we er al over, de tv afleveringen van Utopia gaan per 1 januari 2018 één uur duren. Echter is er zojuist naar buiten gekomen dat dit al vanaf volgende week, 11 december is. Op onder andere nu.nl is dit te lezen. De beslissing is genomen nadat bekend werd dat Utopia stopt. “We merken dat het realityprogramma sindsdien nog meer leeft onder de vaste kijkers” laat een woordvoerder van SBS weten. “Om deze reden denken wij dat we veel kijkers niet vanaf 1 januari, zoals eerder gecommuniceerd, maar vanaf volgende week al een plezier doen met langere afleveringen van Utopia.” Op 1 juni 2018 wordt de laatste aflevering uitgezonden van Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Floris at 19:09

  Een uur lang kijken naar 15 puberale mensen die ergens totaal klaar mee zijn, schijtziek worden van een of ander…….yay 😀

  • Else at 17:26

   Helemaal mee eens Floris. Onbegrijpelijk dat de uitzending verlengd gaat worden naar een uur.

   Voor de meeste mensen ook voor mij is het dan voortaan afgelopen met kijken.

   Dat is te lang, er zijn diverse andere boeiender programma’s op die tijd, en als je nog jonge kinderen hebt, is die tijd ook waanzinnig om die kostbare tijd zo door te brengen.
   Het programma stelt bovendien inhoudelijk niets meer voor.

 2. Joke at 14:43

  Weet je wat ik zo gek vind, dat er heel geen kijkcijfers meer gepubliceerd worden hier.
  Week in week uit zag je hier hoe het zat, en vaak haalden ze de 500.000 kijkers niet, nu hebben ze het opeens over 700.000 zonder bewijsvoering, ra ra hoe kan dit.
  Ik kijk al vanaf het begin, toch ben ik er niet rouwig om dat het verdwijnt omdat ik mij steeds meer begin te ergeren aan de egotrippers in dit programma.

 3. Bep at 14:25

  Dus ga jij het afrekenen op meneer de mol.
  Beetje gek hè.
  Eerlijk zijn Ruud vind jij deze groep nog leuk
  Er zitten niet de juiste mensen daar.
  Dus moet er ingegrepen worden
  Ga jij anders terug dan

 4. Ruud at 13:57

  Een beetje zakenman wist dit al jaren van te vooren dat dit terrein verkocht werd, dus meneer de mol wist hier allang van ….met zijn geld kun je niet alles kopen voor je tv programma s dus dit ook niet ….een beetje Jammer Hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *