Beau en Linda voelen zich niet gesteund door de groep

Beau en Linda voelen zich niet gesteund door de groep

De bewoners zijn al dagenlang bezig met actievoeren om de stop van Utopia tegen te gaan. Gisteren hebben Beau en Linda een twintig uur durende wandelestafette gehouden. De twee waren enorm trots op zichzelf en ook een aantal andere bewoners gaven een luid applaus toen de twee over finishlijn heenliepen. Het is Romy opgevallen dat niet alle bewoners Beau en Linda steunden. Toen Cemal en Senna vastgebonden zaten, was iedereen er om hun te steunen maar toen jullie aan het lopen waren viel het wel mee legt ze aan Beau uit. Beau laat weten dat dit haar ook al opgevallen was. Zij en Linda zijn 36 uur wakker gebleven en hebben de hele nacht doorgelopen. Als je zoiets doet, dan moet je het met z’n allen steunen vervolgd ze. Het zijn volgens Beau altijd dezelfde bewoners die betrokken zijn bij dit soort dingen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *