Baldr wil de financiën zo snel mogelijk en in één dag aan Mehmet overdragen

Baldr wil de financiën zo snel mogelijk en in één dag aan Mehmet overdragen

Tijdens het centraal van vandaag werd duidelijk dat Baldr van de boekhouding gaat en Mehmet zijn taken zal waarnemen. De twee spraken af dat Baldr Mehmet goed in zou werken voor hij er echt mee stopt. Volgens de Baldr kan de overdracht binnen een dag plaatsvinden en daar gaat hij dan ook voor. Ik heb een goed idee begint Baldr het gesprek met Mehmet. We gaan straks meteen even aan de finance zitten. Ik wil het liefst zo snel mogelijk die overdracht aan jou doen, zodat jij lekker aan de slag kan. Ik denk dat dat vandaag al kan lukken voegt hij eraan toe. Mehmet denkt op zijn beurt dat zo snel niet gaat lukken. Hij heeft allerlei dingen die voor hem nog niet duidelijk zijn. Hoe vind je het om elke dag een of twee uurtjes te zitten en de hele week gewoon volproppen stelt Mehmet voor. Baldr geeft nogmaals aan dat ze in zijn ogen niet meer dan een dag nodig hebben. Mehmet heeft er nog altijd een hard hoofd in maar gaat proberen alles in zich op te nemen. Zal het Mehmet lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *