Het centraal van 8 december, wie gaat de financiën doen?

Het centraal van 8 december, wie gaat de financiën doen?

De bewoners zijn weer bij elkaar gekomen om van alles te bespreken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 8 december terug.

Het centraal wordt geopend met de financiën. Maar wie neemt hierover het woord? De afgelopen dagen is er veel gedoe geweest rondom de boekhouding met bijvoorbeeld de stiekeme uitgaven van Baldr en Johan. Baldr stelt voor meteen maar door te gaan om de evenementen te bespreken maar daar gaat Billy niet mee akkoord. Ik vind het een heel ernstige zaak. Als we niemand op de financiën hebben, dan kunnen we niks. Het is dus wel een heel belangrijk onderwerp benadrukt ze. Linda laat weten dat ze erg twijfelde of zij nog wel door wilde gaan met de financiën maar besluit toch in functie te blijven. Ik doe het dan vooral voor de groep, het moet gewoon gedaan worden voegt ze eraan toe. Baldr voelt na de problemen geen vertrouwen meer van de groep en wil dan ook stoppen met de financiën. Totdat er iemand anders is wil ik best doorgaan, omdat ik niet vind dat alles op Linda haar schouders moet vallen gaat hij verder. Billy vraagt vervolgens aan de groep of er iemand geïnteresseerd is om de financiën op zich te nemen maar het blijft stil. Ondanks dat Chipp zich heeft gescheiden van Utopia bv, kan hij het toch niet laten om zijn mening te geven. Hij vindt dat Baldr stevige fouten heeft gemaakt wat betreft het doen van uitgaven, Baldr zelf vindt van niet. Het wordt een ja nee discussie waar Billy een einde aan maakt. Ik wil het wel doen zegt Mehmet dan opeens. Na een rondje om de tafel waarin iedereen zijn mening geeft, concludeert Mehmet dat er twee opties zijn. Of Baldr blijft erbij, of ik leer alles van Baldr en ga daarna alleen verder met Linda. Baldr twijfelt op zijn beurt niet en geeft aan dat hij ermee stopt. En daarmee wordt het afgesloten.

Dan worden de evenementen besproken. Op 17 december staat de Kerstmarkt op het programma. En die is helemaal uitverkocht zegt Cemal. Nu maar hopen dat het goed weer wordt voegt hij eraan toe. De bewoners krijgen steeds meer aanmeldingen van standhouders en de voorbereidingen gaan dan ook goed. Het enige wat nog niet volgens wens gaat, is het regelen van een akoestisch kerstkoor. Maar daar gaan we vandaag achteraan benadrukt Billy.  Verder staat er vanavond deel twee van De Kookwedstrijd 2.0 op het programma en er komen vanavond meer mensen dineren dan vorige week. De bewoners hebben er allemaal zin in en na wat geplaag heen en weer over wie er gaat winnen, wordt het onderwerp snel afgesloten. De bewoners weten wat hen vandaag te doen staat. En daarmee zit het centraal erop. En is het tijd om de kookwedstrijd 2.0 voor te bereiden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *